Bromfietsverzekering

Bij aanschaf van een bromfiets of scooter, hoort ook een verzekering. Bij ons kunt u voordelig een Unigarant bromfietsverzekering afsluiten en direct de weg op! Zorg dat u uw bromfietscertificaat/rijbewijs, kentekenpapieren en geldige legitimatie meebrengt.

Mocht u met een bromfiets of scooter schade rijden, dan kunt u deze naar Rikkers brengen. Een schade-expert bepaald in overleg met ons de kosten voor reparatie, zodat altijd de actuele prijzen gehanteerd worden. Mocht eventuele kleding of een helm ook beschadigd zijn, vergeet deze dan niet mee te brengen. Door onze grote voorraad onderdelen kun je binnen een paar dagen weer van je bromfiets of scooter genieten.

De Unigarant Bromfietsverzekering
Op de brommer boodschappen doen, scooteren naar school, met een fiets met hulpmotor in het weekend naar de kleinkinderen. De groep bromfietsen omvat de meest uiteenlopende voertuigen. En dus heeft Unigarant net zoveel verzekeringsmogelijkheden. Met als extra voor de jeugd: van de schadevrije jaren die opgebouwd worden op de brommer, mogen er straks maximaal drie meegenomen worden naar de auto- of motorverzekering. Dat kan zomaar honderden euro's schelen!

De voordelen van de Unigarant bromfietsverzekeringen
- Scherpe premie
- Complete verzekering is betaalbaar
- Schadevrije jaren sparen voor een latere auto- of motorverzekering
- Zeer aantrekkelijke diefstalpremie bij Datatag-installatie
- Aparte bromfiets- en snorfietsverzekering
- Soepele schadeafhandeling

Vespa retro scooters

Vespa

Occasions

Occasions

Openingstijden

Maandag 13:00-18:00u
Dinsdag t/m Vrijdag 9:00-18:00u
Zaterdag 9:00-16:00u